CAPÍTULO 2: Nos robaron las joyas para financiar el atentado

SER Podcast

Dolors y Joselina -madre e hija- son las dueñas de un restaurante de Ripoll donde trabajaba uno de los terroristas. Era como uno más de su familia. Después del 17A, supieron que la célula había entrado a robar en su casa para financiar los atentados

Más episodios

CAPÍTULO 4: Mi hermano murió en la Rambla

Mireia Martínez es la hermana de Xavi, el niño de tres años que murió en la Rambla. En 2017, Mireia estudiaba psicología y estuvo a punto de dejar la carrera. Ahora ha utilizado su experiencia para diseñar nuevos protocolos de atención a las víctimas de atentados terroristas.

CAPÍTOL 4: El meu germà va morir a la Rambla

La Mireia Martínez és la germana d’en Xavi, el nen de tres anys mort a la Rambla. El 2017, la Mireia estudiava psicologia i va estar a punt de deixar la carrera. Ara ha utilitzat la seva experiència per dissenyar nous protocols d'atenció a les víctimes d’atemptats terroristes.

CAPÍTOL 3: La reunió a Madrid

El 17 d’agost, el comissari Manel Castellví sortia d’una reunió sobre terrorisme quan el van avisar de l’atropellament massiu a la Rambla. Castellví, que va ser un dels màxims responsables de l'operatiu, narra en primera persona com va viure aquells dies de terror.