CAPÍTULO 1: La lección de los más pequeños

SER Podcast

Iolanda Ortiz es una de las supervivientes de la Rambla y salvó la vida de Iván, su hijo de 10 años, tirándole de la camiseta cuando la furgoneta prácticamente lo rozaba. Cinco años después, Iván ha compartido instituto con el hermano del terrorista que conducía el vehículo.

Más episodios

CAPÍTULO 4: Mi hermano murió en la Rambla

Mireia Martínez es la hermana de Xavi, el niño de tres años que murió en la Rambla. En 2017, Mireia estudiaba psicología y estuvo a punto de dejar la carrera. Ahora ha utilizado su experiencia para diseñar nuevos protocolos de atención a las víctimas de atentados terroristas.

CAPÍTOL 4: El meu germà va morir a la Rambla

La Mireia Martínez és la germana d’en Xavi, el nen de tres anys mort a la Rambla. El 2017, la Mireia estudiava psicologia i va estar a punt de deixar la carrera. Ara ha utilitzat la seva experiència per dissenyar nous protocols d'atenció a les víctimes d’atemptats terroristes.

CAPÍTOL 3: La reunió a Madrid

El 17 d’agost, el comissari Manel Castellví sortia d’una reunió sobre terrorisme quan el van avisar de l’atropellament massiu a la Rambla. Castellví, que va ser un dels màxims responsables de l'operatiu, narra en primera persona com va viure aquells dies de terror.