Què t'hi Jugues complet | La prèvia del Barça-València i l'anàlisi de Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana García

SER Podcast

Analitzem la prèvia i última hora del FC Barcelona-València d'aquesta nit a Montjuïc. En parlem amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana García. Santi Ovalle explica detalls de què passa amb Vitor Roque. El Barça femení ja és a la final de la Champions i ja coneix el rival: l'Olympique de Lió.

Más episodios

Els directius del Barça que van demanar un préstec a un proveïdor van vulnerar el codi ètic del club

Àlex Isern, CEO de l'empresa ISL -proveïdor del Barça- ha explicat al 'Què t'hi Jugues que va ser el tresorer del club, Ferran Olivé, qui li va demanar ajuda per pagar els interessos de l'aval per accedir a la presidència. Isern ha reconegut que el préstec va anar destinat a uns directius en concret, no a tots.

Emma Ramírez: "El Barça s'ha guanyat ser favorites, però la Copa de la Reina té el factor sorpresa"

La jugadora de la Reial Societat, ex del Barça, analitza al 'Què t'hi Jugues!' la final de la Copa de la Reina del dissabte vinent a la Romareda

Què t'hi Jugues complet | La prèvia de l'Almería-Barça, Jaume Creixell i entrevista a Àlex Isern, fundador i CEO d'ISL

La prèvia de l'Almería-Barça d'aquesta nit a la Lliga. Truquem a 'Chico' Flores per recordar el marcatge individual que li va fer a Xavi Hernández en un Almería-Barça al Camp Nou. Obrim la gàbia del tigre Jaume Creixell. Entrevista a Àlex Isern, fundador i CEO d'ISL. Parlem amb Emma Ramírez, jugadora de la Real Sociedad, rival del FC Barcelona aquest cap de setmana a la final de la Copa de la Reina. I ens visita Aleix Turón, cantant de Calavento.