Ficción

S’ha escrit un podcast

Podium

Imagen de S’ha escrit un podcast

Capítol 12: El que ningú s'atreveix a dir

Tomàs Fuentes, el Julian Assange del podcasting. L'últim capítol de la primera temporada de s'Ha Escrit un Podcast, Tomàs Fuentes revela alguns dels secrets que podrien demolir els fonaments del món tal com el coneixem.

Capítol 11: La nina decapitada

No apte per a estómacs sensibles ni fans de Toy Story. Un terrible assot criminal assola el material lúdic dels més petits. L'ombra de l’esquarterador de joguines és allargada, i ens enfrontarem a ella en S'Ha Escrit Un Podcast.

Capítol 10: Assassinat a l'Àgora

Matar és l'acte més vil i antic que existeix. De fet, no hi ha hagut ni una sola civilització que no hagi comptat amb assassins il·lustres. Viatgem sense logopeda al costat de l'actor Mario Casas fins a l'Antiga Roma. Qui va matar a l'emperador Claudi Kevin II?

Capítol 9: S'Ha Escrit un Podcast Morning Show

La renovació del gènere del True Crime ha arribat i parla amb la veu del DJ Tomàs Fuentes. Després de conèixer els delictes més depravats, reinventem l'escena de podcasting fusionant assassinats amb ràdio fórmula matinera. Are you ready?

Capítol 8: La desaparició d’en Wally

Un dels casos més coneguts mundialment: la desaparició d’en Wally. Hi ha molts llibres que han tractat el tema però mai ningú ha indagat en el drama familiar darrere d'aquest personatge que fa anys que no passa per casa.

Capítol 7: L'estafadora de l'amor

Una dona es fa passar per Hillary Clinton per deixar sense un cèntim al convidat d'aquest capítol. Un cas que té més delicte l'estafat que l'estafador.

Capítol 6: No sé de què va

Un crim terrible succeeix en les oficines de ‘S'Ha Escrit Un Podcast’. Algú ha escrit un insult dirigit a en Tomàs a la porta del lavabo. El presentador intentarà descobrir al traïdor en directe.

Capítol 5: La secta dels Oscuretti

La versió encara més maligna dels Iluminatti fa temps que capta a gent a Espanya. L'equip de ‘S'Ha Escrit Un Podcast’ s'endinsa en les entranyes d'aquesta societat oculta.

Capítol 4: L'exhibicionista moralista

Un depravat està sembrant el pànic entre la ciutadania, assaltant a les seves víctimes i despullant-se... emocionalment.

Capítol 3: L'assassina que no ho era

Un cas terrible, una acusació falsa i una pena de presó immerescuda. La protagonista d'aquesta història acudeix a l'estudi per a explicar el seu cas. Però un problema amb un membre de l'equip no deixa que el programa flueixi amb normalitat.

Sobre el podcast

Ets un malalt dels podcast de ’true crime’? Ets fan d’assassins en sèrie? Tens set de casos que no s’hagin explicat mai? Estàs en el lloc correcte. Presentat pel becari en criminologia i criador de cargols de mar Tomàs Fuentes i produït per El Terrat.